Apparaten en accessoires
Vissticks met tomatensaus
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (optioneel)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26.16 g
Calorieën
1321 kJ /
316 kcal
Vetten
10.44 g
Vezels
2.06 g
Koolhydraten
26.43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Japanse kip curry
55min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Varkenshaasje in papillot
1u.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Chocoladeroomijs
12u.